VICTOR CALERO

ENCANTS

Espai expositiu: Convent dels Agustins.

Torroella de Montgrí.

Per algun extrany motiu hi ha llocs en què em sento més atret per la gent que hi viu o que el freqüenta que pel propi lloc, d'aquí va néixer el projecte Encants. En aquest projecte intento captar i separar de l'entorn sota llums i ombres a les persones anònimes que per una o altra raó han passat pel mercat dels Encants, on el centre d'atenció no és el mercat sinó la gent que li dóna vida.

 

El projecte, que va néixer després de la remodelació i la nova ubicació del mercat dels Encants en 2013, és una série fotogràfica que continuo a dia d'avui, gran part de la mateixa es pot veure a la secció Encants de la meva web.

 

La fotografia de carrer m'aporta més riquesa de la que puc imaginar, m'ofereix infinites possibilitats, puc observar, conéixer, dialogar i descobrir el món que m'ofereix el carrer, ja sigui viatjant per qualsevol indret del món o un simple passeig pel teu barri.

VÍCTOR. La Llagosta (Barcelona), 1977.

Apassionat per la fotografia des de ben petit, les seves primeres passes com a autodidacta les va fer amb una vella càmara Yashica dels seus pares. El seu desitg d'adquirir més coneixements el van portar a l'escola superior de fotografia GRISART on va completar tres cursos acadèmics entre els anys 2008 i 2011 especialitzant-se en la categoria  de fotoreportatge a càrrec de Rafa Badia. Va compaginar la seva formació acadèmica amb diversos tallers amb fotògrafs com José Manuel Navia, David Jiménez, Antoine D'Agata i Alberto Garcia-Alix entre d'altres. Ha col·laborat en diferents exposicions indiviudals i col·lectives, ha guanyat diversos premis i ha estat publicat durant els darrers anys pels seus projectes de fotografia de carrer, paisatges i arquitectura.

Més informació: www.victorcalero.com  -  fotovictorcalero@gmail.com

  • Facebook icono social
  • Instagram
  • Icono Social blogger

© contacte: amicsfoto@gmail.com