top of page

AMICS DE LA FOTOGRAFIA

Amics de la Fotografia és una associació que neix a la tardor de l'any 1999 amb la necessitat d'agrupar a tots aquells afeccionats de la fotografia que estaven dispersos per la comarca del Baix Empordà.
El nostre objectiu, tal com diuen els estatuts, és promocionar i potenciar la fotografia, per la qual cosa fem, des de fa temps, un seguit d'activitats que en molts casos l'abast no només es limita a la nostra població, sinó a la resta del territori.
Les activitats que realitzem, a part de les de caràcter intern de l'agrupació i de cara a la població (exposicions col·lectives, cursos de formació, col·laboració amb
altres entitats del poble, ....) són:
1.- Exposicions de fotografia permanents:

Disposem d'un espai, el claustre de l'Hospital, on cada mes es pot veure el treball fotogràfic d'un fotògraf, sigui professional o afeccionat.
2.- Convocatòria de beques per la realització de treballs fotogràfics:

L'any 2007 van fer la primera convocatòria. En l'última convocatòria (la de l'any 2017) s'ha canviat el valor de la beca: actualment consta de 2.500 euros per l'edició d'un llibre del treball seleccionat.
3.- Mirades. Festival de Fotografia:

L'objectiu del festival és oferir la possibilitat de mostrar els treballs realitzats per fotògrafs que ho desitgin durant un temps (normalment el mes d'abril dels anys imparells) en diferents espais de Torroella de Montgrí i pobles de l'entorn.

Tots aquells que vulgueu saber qualsevol cosa relacionada amb les nostres activitats, no dubteu en escriure'ns un correu.

¡Tus datos se enviaron con éxito!

bottom of page