jllorens-autoretrat_edited.jpg

JAUME LLORENS

DEEP INSIDE

Espai Expositiu: Castell de la Bisbal

La Bisbal d'Empordà

Aquest treball és el fruit d’estones dedicades a intentar copsar, des del silenci més respectuós, els batecs íntims de la natura que m’envolta. Un intent d’allunyar-me del més epidèrmic per submergir-me en les interioritats del paisatge que, de fet, em conté.

 

Una aproximació contemplativa que converteix la fotografia en un lloc de trobada, de connexió, entre la natura que m’acompanya i el meu propi interior. Una mena de mirall translúcid i involuntari del meu propi paisatge emocional.

jlb_19-01-20-estany-36875.jpg

JAUME. Porqueres 1966.

 

És un apassionat de la fotografia des de l’adolescència, especialment de les instantànies de natura i paisatge. Des del 2014 participa en diverses exposicions, tant col·lectives com individuals; la darrera, «OFNI Project», a la galeria Valid Foto de Barcelona. Entre els reconeixements que ha obtingut destaquen la selecció del seu portfolio «Deep Inside» al Barcelona International Photography Awards 2019 i el tercer premi del VI Concurso Nacional de Fotografía Canson Infinity.

 

Cal destacar que la seva obra és fruit d’una aproximació contemplativa al paisatge més immediat. Una mirada íntima i respectuosa, des de la solitud i el silenci, per celebrar la bellesa, el plaer visual o la poesia que ens ofereix la natura, de la que sovint oblidem formar-ne part.

www.jllorens.com