top of page

ESCALANIT

Autors: Evelyn Garcia
Lloc: Claustre de l’Hospital
       c/ Hospital,2
       Torroella de Montgrí
Dates: del 4 al 30 de novembre de 2019

Inaguració: dissabte, dia 9 de Novembre, a les 12h
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

Escalanit és el primer treball a nivell personal que presenta. Es tracta d'una sèrie de fotografies nocturnes, de llarga exposició, realitzades íntegrament a l'Escala i les seves rodalies. La seva inspiració ha estat  el color de la nit, els reflexes,  el vent, la humitat, la fred, l'estimada tramuntana.... Si passejeu per L'Escala i tanqueu els ulls, podreu sentir els colors de la nit.

EXPO-novembre.jpg

EVELYN GARCIA
Nascuda a Barcelona el 12/02/1971, empordanesa d'adopció. He viscut entre L'Escala i Albons des del 1989. Empleada de Banca, amb aficions molt diverses.

Des de ben petita ha rebut molts ímputs sobre el mon de l'imatge i la publicitat, ja que el seu pare era publicista. Conceptes com "escena"," il.luminació", "spot", "efecte", "contrallum", etc sempre van ser molt presents a casa.

 

 De ben jove sempre ha anat acompanyada d'una càmara fotogràfica, però no va ser fins al 2014 que es va decidir millorar tots aquells conceptes que tenia dins del seu cap. La seva formació teòrica ha estat integrament adquirida a través dels cursos que ha fet amb  l'associació d'Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí ( cursos de perfeccionament, macro, il.luminació, retrat, llarga exposició, etc).

bottom of page