top of page

MONTSENY, VISIONS FOTOGRÀFIQUES

Autors: Secció Fotogràfica *Centre* d'Arbúcies
Lloc: Claustre de l’Hospital
       c/ Hospital,2
       Torroella de Montgrí
Dates: del 2 de Gener al 30 de Gener de 2020

Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

Aquesta exposició produïda pel Museu Etnològic del Montseny i comissariada per Cesc Noguera, és una mirada col·lectiva a l’obra de la Secció Fotogràfica *Centre *d’Arbúcies, que des de fa anys desenvolupa gran part de la seva tasca al Montseny. La mostra està formada per una selecció de 24 fotografies que projecta una suma de percepcions sobre els valors naturals del Montseny.

expo gener.jpg

En efecte, com expliquen els autors, el Montseny és una escola de sensibilitat per als qui viuen a la seva falda. Hi ha estrenat càmeres de fotografia tot endinsant-se al sots i en la penombra dels boscos. Per a ells, i per a tots, la muntanya és una lliçó de vida i una caixa d’il·lusions. Al llarg de l’any s’hi succeeixen nevades, florides, rierades, brotades i caigudes de fulles que posen de manifest la seva riquesa paisatgística i cromàtica.
 

Els valors ecològics i antropològics ofereixen multitud de motius fotogràfics. Però, sobretot, l’apropament als indrets màgics i l’estimació cap a la muntanya és el substrat d’aquestes fotografies. Imatges de sentiments i d’identificació amb aquests paisatges. Una invitació per a tots els amants de la natura. Una alenada de frescos i bellesa.
 

bottom of page