top of page

ENTRE EL TOT I EL NO RES

Autor:
Lloc:
     
     
Dates:

Organitza:
 

Jaume Jové
Museu de la Mediterrànea
c/ Ullà, 31
Torroella de Montgrí
del 27 d'Abril al 30 Maig del 2022

Fototorroella

 

ENTRE EL TOT I EL NO RES_0001WEB.jpg

SINOPSIS

La Fotografia molts cops respon a moments personals... estats d'ànim que ens condueixen a mirar allò que ens envolta d'una certa manera o de buscar-hi un alleujament personal condicionat per aquesta mirada. Aquest àlbum dona resposta a un moment d'aquests en la meva vida.

Són moments de soledat, soledat buscada, contemplativa, interior, quan busques respostes, persegueixes somnis, fixant la mirada en l'horitzó com si esperessis trobar-hi la resposta... o un final, que doni pas a un altre principi. És en aquell moment quan es deté el temps, la mirada desenfoca la realitat, el silenci exterior deixa pas al brogit interior i... apareix el diàleg amb un mateix, donant-nos resposta algunes vegades i altres simplement somiant.

BIOGRAFÍA 

Soc nascut a Barcelona el 1963, com a molts de la meva generació fotografio des de la meva adolescència; una càmera Werlissa prestada dels pares va ser la primera eina que em va mostrar com guardar la llum, cosa que, com a molts, em va atrapar. 

De formació autodidacta, el camí el vaig anar descobrint per mi mateix gràcies als grans mestres que van marcar línies a seguir, seguint la meva forma de mirar, portant-me amb una certa intenció cap a on vull arribar.

La meva fotografia no entén de modes , localitzacions, ni concursos, no és espectacular ni ho pretén... són imatges senzilles, algunes amaguen algun concepte, altres juguen amb el simbolisme o l'abstracció.

El dogma "menys és més " està sempre present com un valor irrenunciable, però sempre reconeixent d´on partim, amb la pretensió de fer-nos arribar cap a algun lloc diferent, perseguint l'estètica poètica, un llenguatge visual propi, que ha de ser interpretat per l'espectador sota els seus propis codis que no han de coincidir amb els meus necessàriament.

bottom of page