top of page

LIVING ROOM

Autor:
Lloc:
      
      
Dates:

Organitza:

Josep Fernández
Museu de la Mediterrànea
c/ Ullà, 31
Torroella de Montgrí
del 1 Desembre al 3 de Gener del 2021

Fototorroella

mercat.jpg

SINOPSIS

El mercat de segona mà que durant tants diumenges m’hi he passejat s’ha convertit, any darrera any, en la meva sala d’estar. Sala d’estar on fotografio objectes ja amortitzats i posats en circulació, devaluats o transformats en petjades d’un temps passat. 

 

Les fotografies presenten un joc de significats heterogenis, una pluralitat de sentits que  pertorben les evidències dels llocs comuns. Substituïnt  l’estètica per un sensorium o la manera en que experimentem la nostra sensibilitat: “com la possibilitat del mon que es torna perceptible i qüestiona la evidència del mon donat”. 

BIOGRAFÍA 

Des dels 19 anys que visc de la talla en pedra. A finals dels anys 80 vaig començar a participar en diverses exposicions locals de poesia visual així com  en l’exposició “Espacio poético experimental” en la Casa de España de Paris i en la col.laboració del llibre : 17 de poesia visual. També vaig  publicar poemes en les revistes Hora de Poesia i Poesia del Ministeri de Cultura. 

Als anys noranta vaig participar en diverses exposicions colectives en el grup Memé Detràs   en la meva vessant d'escultor. Alhora vaig participar durant diversos anys en Celrà Caminat  fent intervencions d’escultura i poesia. Des de fa anys publico articles en format digital, uns artefactes que recullen poemes, fotos, pensaments propis i  presentació de pensaments de diferents filòsofs amb l’objectiu de publicar-les en paper algun dia.

bottom of page